Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Хахахах, Тоше да не те срещне Дигиталния с Фиато и да стане като с Qv то, да иде и GT то на пазара
    Много искате да го изкарам на пазара тва ГТ, затова само край морето ще си го карам, далеч от Фиатите хаха
    Last edited by italfen; d.m.y г., 19:42.
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
      156 или 147 gta не съм виждал по българските пазари... но GT съм мяркал вече няколко пъти.
      GT - GTA няма
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Истинската спортна кола е със задно задвижване .
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Нещо за този звяр знае ли се?
          http://www.cars.bg/c1903641

На някого от форума ли е?

Comment

• Знае се само,че април 2002 няма как да е EURO4 .Той е в сила от януари 2005
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
              Знае се само,че април 2002 няма как да е EURO4 .Той е в сила от януари 2005
              Алфата ми от подписа е произведена 2003 г. и е Евро 4. JTS значи стехиометрична смес, точно дозиране на кислород и гориво за по-добро изгаряне. Но мотора се вгражда и на колите от 2002г. със само вътрешен фейслифт. От 2002. Или говорите само за дизелите?
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                Алфата ми от подписа е произведена 2003 г. и е Евро 4. JTS значи стехиометрична смес, точно дозиране на кислород и гориво за по-добро изгаряне. Но мотора се вгражда и на колите от 2002г. със само вътрешен фейслифт. От 2002. Или говорите само за дизелите?
                Аз това дето съм чел пише EURO3 2000 година,EURO4 2005 година и за дизел и за бензин !А вие по какви таблици се движите не знам.Аз съм почти сигурен,че 2002 не е имало EURO4 но ще се информирам по подробно !
                П.П
                Април 2002 не знам бил ли е въведен стандарта EURO4,едва ли !
                Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:41.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                sigpic

Comment

• http://www.cars.bg/c2003103

http://www.cars.bg/c1921201

Някой да знае нещо за тези коли ?
                  Last edited by mirchozo; d.m.y г., 21:07.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Някой колега може ли да удари едно рамо за тези екземпляри. Ще почерпя
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...45774667340796

Тази някой гледал ли я е? Продава се от доста време, снимките са photoshop-ирани, но изглежда окей.

Comment

• Здравейте колеги. Имам нужда от вашия съвет по повод на това, че търся кола за градско шофиране и искам задължително да е автоматик. Много ми харесват 147-ците, обаче чета много противоречи мнения за тоя пуст selespeed и бензиновия мотор 2.0 twin spark 150коня. Имах едно приятелче със същата, но замина за Англия и не съм го чувал отдавна да го питам как е било с неговата преди да я продаде.

Ще ми е много полезно мнението на човек карал и поддържал кола с 2.0 бензин и такава автоматична скоростна, заслужава ли си инвестицията или да не продължавам да се оглеждам в тези красавици.
                        Ето пример да се види за какво говоря, но тази има лош вид
                        http://m.mobile.bg/details/11439363955143209
                        Ще гледам и в Италия какво се предлага и евентуално да ми докарат.
                        Last edited by Lyubcho_88; d.m.y г., 00:19.

Comment

• За кутията нищо не мога да кажа.
                          Мотора иначе е супер приятен за каране и ако всичко му е изправно върви отлично.
                          Не може да се каже че е проблемен, но си изисква известни грижи.
                          Свещи 8 по 30 лева бройката г/д
                          Дебитомер 300+
                          Вариатор 400+ремъци
                          евентуално някоя ламбда или термостат за по "дребни" пари и така...

Според мен си заслужава, за кефа които доставя.
                          Който е далече от автомобилите и не изпитва удоволствие ще ти каже да си вземеш дизел, щото може да е по-безпроблемен...

Може и неизправен да си го караш, с тракащ вариатор и менте свещи, но тогава ще върви като сто коня и няма смисъл...

С окачването ситуацията стои по същия начин.
                          156 2.0TS

Comment

• За кутията ще кажа само че не е автоматик какъвто искаш а е "роботизирана". Това ще рече ,че си е нормална ръчна скоростна кутия с робот за превключването и натискането на съединителя. Трябва шовьора да сменя скоростите с"+" и "-".
                            Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                              За кутията нищо не мога да кажа.
                              Мотора иначе е супер приятен за каране и ако всичко му е изправно върви отлично.
                              Не може да се каже че е проблемен, но си изисква известни грижи.
                              Свещи 8 по 30 лева бройката г/д
                              Дебитомер 300+
                              Вариатор 400+ремъци
                              евентуално някоя ламбда или термостат за по "дребни" пари и така...

Според мен си заслужава, за кефа които доставя.
                              Който е далече от автомобилите и не изпитва удоволствие ще ти каже да си вземеш дизел, щото може да е по-безпроблемен...

Може и неизправен да си го караш, с тракащ вариатор и менте свещи, но тогава ще върви като сто коня и няма смисъл...

С окачването ситуацията стои по същия начин.
                              Карал съм 4бр. 147-ци бензинови!!! При навремена поддръжка, и читав екземпляр ще имаш проблеми само с окачването.
                              Една от моите 147-ци я купих на 92000км през далечната 2009г. и веднага я газифицирах с Фобус. Преди седмица я продадох на 242000км. винаги е била обслужвана на време и карана на LPG освен проблеми с окачването други съм нямал!!! Само консумативи!
                              Колкото до цените-
                              Свещи 8бр. Беру-60лв Бош също пасват перфектно, и те излизат около 60лв (казвам го от личен опит)
                              Дебитомер- едва ли ще се наложи да сменяш, но в моргите са по 40-50лв
                              Вариатор- никога не съм сменял, и едва ли ще се наложи.
                              Ламбда- Никога не съм сменял -в моргата 15лв при нужда
                              Термостат-11лв от Рено пасва перфектно, и според мен е в пъти по надежден от оригинален.
                              Ролки ремъци, водна помпа-170лв
                              Държа да отбележа, че всичките ми 147-ци са били в ТОП състояние, и са продадени в такова!
                              В тая кола винаги ме е дразнело предното окачване, просто не е за нашите пътища!
                              и с чисто нова предница да е вози отвратително по паважите.
                              EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                              147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                              NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

• От 90 до 240х км не ти ли се разтрака вариатора? Дизелов звук не се ли появи при студен двигател?
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X